Båtar

Samtliga båtar som listas nedan bokas via ifiske

Om inte båten finns att boka betyder det att den repareras eller ej finns tillgänglig för tillfället.

Båthyran ligger på 100kr/dag på samtliga båtar. Samtliga båtar har även kodlås som fås vid bokning

Vindelälven

Långforsbåten

 Ligger strax ovan vår fiskegräns vid forsnacken av Långforsen. Hyres främst för fiske på södra sidan med går fint att fiske kring forsnacken eller varför inte lösa kort på Sandsele SFF kortområde.

Krokforsbåten

 Ligger på norra sidan vid grusvägen ner mot Krokforsidun. Mycket populärt ställe att ro lax på. Kan med fördel nyttjas för att fiska från land på södra sidan älven

Laxselebåten

En av de mest eftertraktade båtarna i området. Främst pga av att man kan nå södra sidan på älven och två holmar.  Riktigt fin plats med allsidigt fiske

Torparbåten

Våran okändis eller minst eftertraktade båt i dagsläget. Ett stenigt område som är svårt att fiska från land på båda sidor efter lax. Dock kan harr & öringfisket vara riktigt fint på denna sträcka och är nästintill ofiskat på södra sidan


Övre Beukabåten

Ligger vid parkeringplatsen mellan Beukaforsen och Lillselforsen. Bra laxställe och mycket fint för att ta sig över til södra sidan älven för eget forsfiske

N Beukabåten

Strax nedtröms forsområdet finns denna träbåt som man kan hyra för att nå södra sidan på beukaforsen eller den lugnare holmforsstryckan. Där finns även en mycket fin holme som man får åtkomst till.

Holmforsbåten

Vår nedersta båt i älven som kan hyras för laxfiske från båt alternativt för att ta sig över till holmen där du finner ett fantastiskt harrfiske som ligger helt enskilt. Har du båten så är du helt själv till 99%.

 

Åkerholmen/Hanskforsen

Ute vid festplatsen, färjan ligger en båt som kan nyttjas till råstrandsselet, Avan eller ner mot Hanskforsen. Fint ställe med blandade arter att välja mellan. 

Ta med egen båt!

Detta går även fint men vi kräver då att du löser ett båtkort om du skall fiska från båten. Båtkort finns som dagskort eller årskort och finns i den digitala shoppen.


Sjöar

Sobbträsket.

Vid sjöns parkeringsplats har vi minst två båtar för uthyrning. här finner du även vindskydd och infotavla. Vid högtryck i sjön kan ytterligare båtar sjösättas främst då Vulgata-fisket är igång!

Vinträsket

Här har vi även två stycken båtar för uthyrning vid båthuset intill stranden. Får åtkomst till stugområdet/båtarna krävs även kod till bommen uppe vid väg.

Går dock bra att gå ner från parkeringen ca 200m, men kan vara brant för vissa. 

Övriga båtar

Ingen för närvarande!